Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez scorede første VAR-mål i El Clásico

El Clasico: Af BarcelonaFC.dk - 30. oktober 2018


Suárez scorede første VAR-mål i El Clásico

Luis Suárez var on fire i El Clásico, da han med tre mål sørgede for at hente alle tre point mod Real Madrid. Philippe Coutinho åbnede festen med målet til 1-0 på Jordi Albas flotte assist mens dommeren pegede på pletten senere i første halvleg.

Her blev Luis Suárez tacklet af Raphael Varane i feltet og mens dommeren ikke så noget straffespark, så blev han kaldt ud til skærmen på sidelinjen for at se situationen an. Dommerne i VAR-rummet havde nemlig fået øje på en forseelse og bad hoveddommeren tage en beslutning. Beslutningen blev at dommeren pegede på pletten og herfra kunne Luis Suárez score det første mål i El Clásico efter en VAR-situation.

Det er ingen hemmelighed, at VAR havde gjort underværket og ændret mange resultater i El Clásico de seneste 10 år. Straffespark er blevet overset, straffespark er blevet givet selvom der var frispark ligesom der er scoret en håndfuld offside-mål. De mange fejlkendelser har altså gjort, at VAR er blevet installeret i bestræbelserne på at hjælpe dommeren til at tage de rigtige beslutninger.

Selvom Thibaut Courtois gik til den rigtige side, så kunne han ikke stoppe Suárez' kanonkugle, som gjorde det til 2-0. Det blev også 3-1, 4-1 og til sidst 5-1 og dermed var ydmygelsen af Real Madrid total.

Suárez scorede første VAR-mål i El Clásico

Suárez scorede første VAR-mål i El Clásico

Suárez scorede første VAR-mål i El ClásicoLæs også
Billedserie: De bedste billeder fa El Clásico
Her er Real Madrids trup til El Clásico
Få ekstraordinært høje odds til El Clásico
Sådan kan du se El Clásico gratis på søndag
Kæmpe mosaik klar til El ClásicoFodboldnyheder: Flugter.dk

Ugens mest læste

Seneste nyheder