Annonce


Annonce

Annonce

Ligachef vil opkalde pris efter Lionel Messi

Nyheder - 30. oktober 2018




Lionel Messi er for rigtig mange fodboldelskere historiens bedste fodboldspiller. Hans enorme succes på fodboldbanen har nu fået liga-præsident Javier Tebas til at åbne muligheden for at opkalde en stor pris efter Messi.

Når Lionel Messi sætter støvlerne på hylden og ikke længere er aktiv fodboldspiller, så er der stor sandsynlighed for at resten af spillerne skal kæmpe om 'Messi-prisen', som uddeles til sæsonens bedste spiller. Det fortæller liga-præsidenten Javier Tebas i et interview.

- Vi tænker helt sikkert på det. Jeg mener at Messi er historiens bedste fodboldspiller; han ankom fra ungdomsholdet og har vist, at han ikke har nogen grænser for, hvad han kan opnå. Han spiller altid på det højeste niveau. Ja, det ville være en god idé at skabe et trofæ for sæsonens bedste spiller og kalde trofæet 'Messi', forklarer han i interviewet.

- Hvis der er en pris til topscoreren som hedder 'Zarra' (Telmo Zarra), så skal der også være en pris for sæsonens bedste fodboldspiller. En Messi-pris; det er en god idé, fortæller han videre.

Zarra-prisen uddeles af Marca til ligaens topscorer. Telmo Zarra var en sand bomber for Athletic Bilba fra 1940-1955 med 335 mål i 354 kampe. Hans enorme betydning for Bilbao og spansk fodbold generelt fik Marca til at opkalde deres topscorer-pris efter ham. Nu er den absolut største pris på vej til at blive opkaldt efter Messi - men først når vi har nydt endnu flere underholdende år med Messi på banen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ligachef vil opkalde pris efter Lionel Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder