Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Malcom har bedt om klubskifte

Transfermarked - 31. oktober 2018




Malcoms situation er ikke god. Den unge angriber får ikke den spilletid, som han havde ønsket sig da han gennemgik skiftet, og ydermere er han slet ikke en del af cheftræner Ernesto Valverdes planer. Det har fået ham til at tænke over sin fremtid.

Ifølge Mundo Deportivo tog Malcom en snak med Valverde efter at have været udtaget for Brasilien. Her ville Malcom høre, hvad han kunne forbedre for at komme i betragtning til mere spilletid, men Valverde svarede blot at han træner godt, at han har en professionel indstilling og at der ikke er noget at sætte en finger på. Altså en underlig situation for Malcom, som da heller ikke har brokket sig en eneste gang.

Malcom er et klubkøb og ikke en spiller, som Valverde bad om. Han har dog nogle klare kvaliteter, som har fået tilhængerne til at råbe efter at se ham spille, men Valverde har kun givet ham 25 officielle minutter i denne sæson. I aften forventes han at få godt med spilletid i pokalkampen mod Cultural Leonesa og spørgsmålet er om han er i god nok form til at levere en god præstation. Sjældent er det set, at en spiller leverer varen i første kamp efter mange uger uden kamp.

Under samtalen med Valverde gjorde Malcom det klart, at hvis hans situation ikke har ændret sig til januar, hvor transfervinduet åbner, så ville han bede Valverde om at åbne døren for et klubskifte. Han er blot 21 år og har masser af fremtid i sig, men han ønsker at udvikle sig gennem spilletid og den får han altså ikke i FC Barcelona. Spørgsmålet er om der kan komme et lille gennembrud i aften, eller om det bare bliver endnu et par minutter og så tilbage til lægterne under de kommende kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Malcom har bedt om klubskifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder