Annonce


Annonce

Annonce

Cillessen: FC Barcelona viste mig tillid

Nyheder - 31. oktober 2018




Jasper Cillessen har længe været en forrygende backup for Marc-André ter Stegen. Det er i virkeligheden et luksusproblem, som Ernesto Valverde har sig mellem stængerne, da begge keepere fortjener spilletid, men kun én kan få det.

Under sommerens transfervindue var der rygter om at Jasper Cillessen var på udkig efter en ny klub, hvor han kunne få spilletid, men i et interview med Sport erkender han, at klubben viste ham tillid og at han aldrig havde et konkret tilbud på bordet.

- Jeg ønsker at spille på det højeste niveau, men der var aldrig nogen snak. Der var ingen konkrete tilbud på bordet og derudover fortalte Barcelona mig, at de ikke ønskede at miste mig.

- Jeg følte mig værdsat af klubbens besked til mig. Det var vigtigt for mig, at de viste mig den tillid. Jeg har ikke talt med andre klubber; vi kom ikke til det punkt, hvor klubben sagde 'Okay. Vi vil ikke miste dig, men vi bliver nødt til at acceptere det her bud', forklarede Cillessen i interviewet med Sport.

29-årige Cillessen har kun spillet 21 kampe for FC Barcelona, men har til gengæld gjort det forrygende. I aften er han på banen når FC Barcelona træder ind i Copa del Rey og møder Cultural Leonesa. Her bliver Ter Stegen sparet mens B-keeper Pena er udtaget sammen med Cillessen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Cillessen: FC Barcelona viste mig tillid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder