Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Mourinho vil betale Albas frikøbsklausul

Transfermarked - 31. oktober 2018




Uanset hvor meget man leder, så finder man næppe en bedre venstreback end Jordi Alba i øjeblikket. Duracell-backen er inde i en fuldstændig enestående periode og demonstrerede igen sit høje niveau mod Real Madrid, hvor han agerede venstreback, kant og venstre angriber.

Hans gode spil har igen fået Manchester United og José Mourinho til at åbne for deres interesse og ifølge The Sun er de klar til at udløse Albas frikøbsklausul. FC Barcelona har endnu ikke forlænget kontrakten med Jordi Alba, som selv ønsker at blive i Barcelona, men kontrakten er ikke kommet på bordet endnu og selvom alt tyder på, at klubben nok skal forlænge med backen, så er der altid uvished når en kontrakt ikke bliver forlænget i tide.

Hans kontrakt løber til sommeren 2020 og hans frikøbsklausul lyder på 1,1 milliarder kroner. Det er et beløb, som José Mourinho gerne ser sin arbejdsgiver Manchester United betale for at få fingrene i Jordi Alba og øge konkurrencen for Luke Shaw, som har spillet sig ind i varmen hos den portugisiske træner igen efter længere tids interne problemer.

Skulle FC Barcelona forlænge med Jordi Alba er der ingen tvivl om, at de samtidig øger frikøbsklausulen betydeligt, men spørgsmålet er om de to parter kan enes og få det ført igennem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Mourinho vil betale Albas frikøbsklausul

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder