Annonce


Annonce

Annonce

Godt nyt: Messi træner igen

Nyheder - 31. oktober 2018




Så er der godt nyt. Lionel Messi kan efter bare 11 dage på sidelinjen igen trække i arbejdstøjet og træne. I dag bekræfter FC Barcelona, at argentineren var ude på træningsbanen for første gang siden han slog sin arm mod Sevilla.

Efter 11 dage uden træning var der tale om en lettere omgang træning for verdens bedste fodbold. Han skal stille og roligt trænes op igen og det gjorde han i dag sammen med Gerard Piqué og Jordi Alba på bane 2. De to forsvarsspillere er ikke udtaget til aftenens kamp og de gennemgik derfor også en let omgang træning efter et hæsblæsende program mod Tottenham, Valencia, Sevilla, Inter og Real Madrid.

Luis Suárez, Philippe Coutinho og Ivan Rakitic, som ej heller er udtaget til aftenens kamp, træneden indendøres mens Sergio Busquets og Ter Stegen holdt fri fra dagens træning med tilladelse fra Ernesto Valverde.

Det er altså rigtig godt nyt for FC Barcelona, da det ser ud til, at Messi er tilbage før tid. Han var ventet ude i tre uger, men der er altså gået under to uger og han er allerede i stand til at træne med. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Godt nyt: Messi træner igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder