Annonce


Annonce

Annonce

AC Milan jagter Denis Suárez

Transfermarked - 3. november 2018




24-årige Denis Suárez har langt til spilletid i FC Barcelona, hvor han gang på gang må se sig valgt fra til kampene. Mod Cultural Leonesa i midtugen blev han udtaget, men formåede på ingen måde at spille sig tættere på en bænkeplads når der er tale om ligakampene.

Mod Leonesa formåede han ikke at kontrollere midtbanen eller lykkes med de ting, som han forsøgte, og det var kun til slut i kampen, at man i glimt så lidt af det, som han kan og tidligere har vist han kan i andre klubber. Overordnet set var han en skuffelse i kampen og han er da også valgt fra til dagens kamp mod Rayo Vallecano.

Ifølge italienske medier er AC Milan interesseret i at hente Denis Suárez. De har længe haft en interesse for midtbanespilleren og de har angiveligt igen åbnet op for den, da de ved, at han kan hentes billigt på grund af den manglende spiletid. Han har deltaget i én kamp i denne sæson - det var onsdag aften mod Segunda B-holdet Leonesa.

Denis Suárez vurderes til at have en værdi på 110 millioner kroner. FC Barcelona får aldrig nogen klubber til at udløse hans frikøbsklausul på 380 millioner kroner. Så der skal forhandles såfremt Denis Suárez skal videre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


AC Milan jagter Denis Suárez

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder