Annonce


Annonce

Annonce

Alba: Jeg vil tilbage på landsholdet

Nyheder: Af Sajad Koftan - 5. november 2018




Det ville være på sin plads at påstå at FC Barcelonas Jordi Alba er i storform for tiden - måske endda Spaniens bedste spiller i øjeblikket, selvom Spaniens landstræner, Luis Enrique, fortsætter med at se bort fra Barca-backen.

Alba håber dog at tingene ændrer sig.

Venstrebacken som brilliere på catalanernes stjernespækkede hold, var endnu en gang oplæggeren i weekenden, da Barca skovlede de point ind på kontoen efter en svær udekamp mod Rayo Vallacano.

- Jeg gør det godt for min klub, og forhåbentligt bliver jeg belønnet med en landsholdsudtagelse, sagde Alba efter weekendens sejr .

- Jeg vil gøre alt hvad jeg kan, som jeg jo altid gør, for at bevise mit værd og dermed fortsætte med at spille for landsholdet.

- Jeg kæmper hver dag for en landsholdsudtagelse, og vil holde øje med Enriques kommende udtagelse, sagde den defensive stjerne til mediet Marca i weekenden.

Barca ser ikke ud til at have savnet stjernen, Lionel Messi, voldsomt meget, selvom Alba jo naturligvis glæder sig til at have sin argentinske ven tilbage på holdet.

- Vi har savnet Messi, siden han blev skadet, sagde Alba.

- Han er vital for os.

Alba og Barca-truppen gæster Inter Milan tirsdag aften i Italien, hvor Champions Leagues fjerde runde skal afvikles. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alba: Jeg vil tilbage på landsholdet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder