Annonce


Annonce

Annonce

Montoya: Neymar vil tilbage til FC Barcelona

Nyheder - 5. november 2018




Neymar blev sidste sommer verden dyreste fodboldspiller, da han skiftede FC Barcelona ud med Paris Saint-Germain. Selvom spillet på banen fungerer fremragende i den franske klub, har der i de seneste par måneder været utallige historier omkring, at han ønsker at vende tilbage til Barcelona.

Spørger man den tidligere FC Barcelona og nuværende Brigthon spiller, Martin Montoya, så tror han, at Neymar gerne vil tilbage til Camp Nou, selvom det på nuværende tidspunkt ser vanskeligt ud.

- Jeg ved ikke hvad der sker, men det bliver uden tvivl svært, fortæller Montoya til Goal, da han blev spurgt, om muligheden omkring Neymars tilbagevenden til FC Barcelona.

- PSG er også en kæmpe klub og jeg tror ikke, at de vil lade ham gå let. Paris betalte rigtigt mange penge for ham, og jeg tvivler på, at FC Barcelona vil betale det samme beløb for at få ham tilbage.

- Jeg tror, at Neymar vil tilbage til Barcelona. Han havde det fremragende og faldt hurtigt og godt til, i sine fire år i klubben. Han havde en rigtig god forbindelse til Suaréz og Messi, men jeg tror, at det bliver meget svært at bringe ham tilbage, fortæller Montoya til Goal. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Montoya: Neymar vil tilbage til FC Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder