Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Montoya: Neymar vil tilbage til FC Barcelona

Nyheder: Af Joachim Hancke - 5. november 2018


Montoya: Neymar vil tilbage til FC Barcelona

Neymar blev sidste sommer verden dyreste fodboldspiller, da han skiftede FC Barcelona ud med Paris Saint-Germain. Selvom spillet på banen fungerer fremragende i den franske klub, har der i de seneste par måneder været utallige historier omkring, at han ønsker at vende tilbage til Barcelona.

Spørger man den tidligere FC Barcelona og nuværende Brigthon spiller, Martin Montoya, så tror han, at Neymar gerne vil tilbage til Camp Nou, selvom det på nuværende tidspunkt ser vanskeligt ud.

- Jeg ved ikke hvad der sker, men det bliver uden tvivl svært, fortæller Montoya til Goal, da han blev spurgt, om muligheden omkring Neymars tilbagevenden til FC Barcelona.

- PSG er også en kæmpe klub og jeg tror ikke, at de vil lade ham gå let. Paris betalte rigtigt mange penge for ham, og jeg tvivler på, at FC Barcelona vil betale det samme beløb for at få ham tilbage.

- Jeg tror, at Neymar vil tilbage til Barcelona. Han havde det fremragende og faldt hurtigt og godt til, i sine fire år i klubben. Han havde en rigtig god forbindelse til Suaréz og Messi, men jeg tror, at det bliver meget svært at bringe ham tilbage, fortæller Montoya til Goal.Læs også
Iniesta: Ville ikke såre mig at se Neymar i Madrid
Præsident: Neymar skal ikke til FC Barcelona
Belletti: Jeg tror, at Neymar vælger Barcelona
Meninger: Skal Neymar tilbage til FC Barcelona?
Breaking: Neymar vil tilbage til BarcaFodboldnyheder: Flugter.dk

Ugens mest læste

Seneste nyheder