Inter Milan 1-1 FC Barcelona

Champions League - 6. november 2018

FC Barcelona var i Milano tirsdag aften, hvor de badede i chancer. Den ene chance efter den anden blev skabt omkring Inters felt, men der var absolut ingen skarphed i de catalanske stænger. Først da Malcom kom ind formåede han at score det forløsende mål for ham selv og holdet, men Inter fik udlignet kort tid efter.

Ter Stegen, Roberto, Piqué, Lenglet, Alba, Rakitic, Busquets, Arthur, Dembélé, Suárez og Coutinho

- 0-1 83' - Malcom
- 1-1 87' - Icardi

Allerede i kampens andet minut opsnappede Ousmane Dembélé en Inter-aflevering og satte ekstrem fart under fødderne. Han stormede op mod feltet og forsøgte at placere kuglen over i det lange hjørne, men Handanovic fik en stærk lap på. Returen samlede Coutinho op og herfra blev bolden ellers bare spillet rundt.

FC Barcelona sad fuldstændig på kampen og med lidt mere skarphed kunne de let have scoret to gange. Her var det Suárez som kom forbi sin mand og havde frit til skud, men han sparkede bolden over målet. 20 minutter skulle der gå før Inter første gang blev rigtige farlige. Asamoah drev bolden frem og fandt Perisic, som fandt Asamoah inde i feltet. Han bankede dog bolden langt over kassen fra tæt hold. Også Luis Suárez fik sig en ny chance, da han med siden af hovedet fik bolden ned og forsøgte med et lumsk vip over i det lange hjørne, men bolden sneg sig lige forbi den ene stolpe. Den gode aflevering kom fra Jordi Alba.

Efter en halv time var FC Barcelona i to omgange tæt på at komme i front. Først snød Dembélé to mand med én sparkefinte og skød på mål. Bolden blev stoppet og returen stod Sergi Roberto for, men hans indlæg ind til en fri Suárez blev sendt ud til hjørnespark. Indlægget fra hjørneflaget blev rettet af og landede for fødderne af Suárez, der heldigt fandt Piqué, som lagde den af til Suárez. Han var helt fri foran Handanovic men hans forsøg var så skævt, at det var tættere på et indkast til Inter.

Kort inden pausen blev Coutinhos skud blokeret og returen faldt ud til Suárez 15 meter fra mål, men hans skud sad tæt på Handanovic, som igen fik hånden på og reddede sit hold. FC Barcelona dominerede samtlige minutter af første halvleg og satte virkelig en dæmper på de ellers tændte Inter-fans, som op til flere gange var utilfredse med deres egne spillere for deres passive spil. Inter spillede på omstillinger, men kunne slet ikke få det i gang.

Et kvarter inde i anden halvleg fik FC Barcelona og Luis Suárez bolden i nettet, da uruguayaneren huggede Rakitic' flade indlæg i rusen, men dommeren annullerede, da bolden netop havde passeret baglinjen før Rakitic sendte den indover. Korrekt annulleret og Inter slap med skrækken - som Barcelona gjort minuttet inden, da Piqué i arrogant stil gav Icardi en gratis mulighed, som dog blev blokeret i skudøjeblikket. Kort efter driblede Coutinho sig fri i Inter-feltet og huggede til, som han iøvrigt havde gjort flere gange i kampen, men skarpheden manglede over hele linjen oppe omkring feltet.

Politano, som havde været usynlig i hele kampen, kom pludselig frem til en kæmpe chance, da Perisic stormede ned af sin flanke og sparkede kuglen indover. Her kom Politano flyvende ind mellem to Lenglet og Alba og fik pandet til bolden, men også forbi Ter Stegens mål. To minuttet senere var Suárez igen på spil, da først Dembélé legede med sin modstander og trykkede til. Handanovic kunne kun halvklare og returen sparkede Suárez i sidenettet. Bolden strejfede dog lige stolpen på vejen.

Med ni minutter tilbage af den ordinære spilletid blev Ousmane Dembélé pillet ud og ind kom Malcom. Det var en rigtig god idé, for brasilianeren skulle kun bruge to minutter før han fik Barcelona-bænken til at eksplodere. Coutinho snød sin mand elegant og smækkede bolden ned til Malcom, som trak ind i banen og sendte bolden ind bag Handanovic. En kæmpe forløsning for Malcom, som har været holdt ude af spil rigtig længe. Føringen holdt dog kun fem minutter, da et indlæg landede hos Icardi inde i feltet. Ihærdigt kæmpede han sig så meget fri, at han lige præcis kunne dreje kroppen og smadre kuglen i nettet til 1-1.

Det sluttede 1-1 på Giuseppe Meazza og dermed delte de to mandskaber altså i toppen af gruppen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder