Annonce


Annonce

Annonce

Messi trænede selvom alle havde fået fri

Nyheder - 7. november 2018




Havde man spurgt Lionel Messi inden kampen mod Inter om han kunne spille, så havde han sagt ja. Men Ernesto Valverde valgte ikke at tage nogle chancer og efterlod Messi på lægterne hvorfra han så hele kampen.

I dag havde hele truppen fået fri, men Lionel Messi er tændt på at komme hurtigt tilbage, så han dukkede op på træningsbanen og trænede for sig selv. Han vil i kamp søndag eftermiddag mod Real Betis og det er det, som han kæmper for i øjeblikket.

Til den afgørende træning inden kampen mod Inter kunne man se Messi tage sig til armen hvorfor mange mente, at han tydeligvis ikke så klar ud. Der blev ikke taget nogle chancer og med flere dage forude før næste kamp er der stor chance for at han kommer i aktion mod Real Betis.

Spørgsmålet før kampen mod Real Betis bliver om Messi starter på banen eller på bænken. Eller om han starter inde og bliver skiftet ud undervejs. Det er en overvejelse Valverde og hans team skal fundere over de kommende dage. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi trænede selvom alle havde fået fri

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder