Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Coutinho ude med skade i 2-3 uger

Skader - 8. november 2018




Philippe Coutinho er torsdag morgen blevet undersøgt og her kan klublægerne i FC Barcelona bekræfte, at han har pådraget sig en mindre skade i venstre lår. Han er dermed ude i 2-3 uger, melder FC Barcelona torsdag formiddag.

Efter kampen tirsdag aften i Milano fik hele truppen fri onsdag og derfor var de først tilbage på træningsbanen torsdag. Her brokkede Coutinho sig over smerter i det venstre lår og efter en undersøgelse kunne lægerne altså slå fast, at han må ud og sidde i 2-3 uger før han er klar til kamp igen.

Disse kampe misser Coutinho
11. november: Barcelona - Real Betis
- landsholdspause -
(2 uger) - 24. november: Atletico Madrid - Barcelona
28. november: PSV - Barcelona

Der er altså landsholdspause lige efter weekendens hjemmekamp mod Real Betis og når alle spillere er hjemme igen, er det tid til kampen mod Atletico Madrid. Til den tid er der gået to uger, og Coutinho kan muligvis være med igen. Hvis ikke han spiller mod Atletico Madrid, så venter kampene mod PSV, Villarreal og Leonesa, hvor han med garanti er tilbage igen.

Èn ting er sikkert. Han går glip af den kommende Barca-kamp og landsholdspausen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Coutinho ude med skade i 2-3 uger

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder