Annonce


Annonce

Annonce

Juventus melder sig ind i kampen om De Ligt

Transfermarked - 10. november 2018




Det er ingen hemmelighed, at FC Barcelona er interesseret i forsvarsspilleren Matthijs De Ligt fra Ajax. De har fuldt ham i en lang periode og ser ham gerne på Camp Nou i fremtiden. De får dog kamp til stregen, melder italienske medier.

Således har hans agent, den kontroversielle Mino Raiola, været i kontakt med flere klubber for at finde det perfekte sted for sin klient. Angiveligt har Juventus udvist så stor interesse, at de kan gå hen og blive De Ligts næste klub. Selv er spilleren klar på at tage det næste skridt i sin karriere og rykke til en større klub end Ajax.

Der har således allerede været snak mellem den italienske storklub og De Ligts agent. Spilleren blev i sommers endda budt inden for på Juventus' stadion for at se faciliteterne an. Det var dog ikke i forbindelse med et skifte, men blot for at se det hele an. På den front har Juventus altså et forspring, da De Ligt ved, hvad han kommer til på forhånd.

De Ligt er blandt de store talentnavne og mange klubber kommer til at kæmpe om hans underskrift til sommer, hvor han forventes at rykke videre fra Ajax. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Juventus melder sig ind i kampen om De Ligt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder