Annonce


Annonce

Annonce

Valverde: Det er ikke en straf til Dembélé

La Liga - 11. november 2018




Ousmane Dembélé har i lang tid vist, at han har svært ved at indordne sig efter forholdene i FC Barcelona. Han kommer ofte for sent på den, hvilket Piqué lavede sjov med under Iniestas afskedsceremoni i sidste sæson.

Men det er efterhånden blevet så mange gange, at holdkammeraterne så småt begynder at blive irriteret. Og i midten af sidste uge dukkede han pludselig slet ikke op til træning. Han havde ikke givet besked og først efter halvanden time kom klubben i kontakt med ham og kunne konstatere, at han var hjemme med maveonde.

I går blev truppen til dagens kamp mod Real Betis udtaget og her var Ousmane Dembélé ikke med. Naturligvis blev Valverde på sit pressemøde spurgt ind til det.

- Alle må mene hvad de vil om det, men det er deres valg. Her i klubben er vi et team og sommetider udtager jeg en spiller, andre gange gør jeg ikke, indledte Valverde.

- Jeg gør, hvad jeg mener der er bedst for holdet. Du kan starte inde i dag og være ude i morgen. Jeg har ikke lyst til at tale om, hvad der sker internt. Jeg tager de sportslige beslutninger i forhold til hvad jeg tror, der hjælper os mod Betis.

- Dembélé er blevet valgt mange gange og vi ønsker at han viser os sit talent. Klubben investerede stort i ham og vi vil gerne have, at han ser fordele i det. Alle lærer noget hver dag, hver spiller. Vi er et team og vi kigger kun frem.

- Fodboldspillere vurderes på, hvad de leverer på banen, forklarede Valverde, som altså ikke har Dembélé til rådighed når han skal sætte sit startopstilling i eftermiddag. Kampen afvikles 16.15 og kan ses direkte på Strive Sport. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: Det er ikke en straf til Dembélé

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder