Annonce


Annonce

Annonce

Ivan Rakitic misser topkampen mod Atletico

La Liga - 12. november 2018




Ivan Rakitic måtte tidligere i bad end forventet, da han i hjemmekampen mod Real Betis i går sikrede sig to gule kort. Det betød, at han måtte forlade banen før tid og han kommer derfor heller ikke i aktion når FC Barcelona på udebane møder Atletico Madrid.

De øvrige tophold - udover Espanyol, som blev slået af det andet tophold Sevilla - vandt deres kampe i denne weekend mens FC Barcelona tabte. Dermed er forspringet nu kun ét point ned til Sevilla, Atletico Madrid og Alavés, så det var i den grad et stort nederlag, som FC Barcelona fik sig i går.

Når Ernesto Valverde peger på sine 11 bedste spillere, så er Ivan Rakitic med på midtbanen. Men den mulighed får Valverde altså ikke mod Atletico Madrid, og derfor må han tænke i alternativer. I går blev Arthur pillet ud og Arturo Vidal kom ind på banen. Han gjorde endnu engang rigtig god figur og forventes at være Rakitic' erstatning.

Rakitic fik sit første gule kort lige inden pause, da han trampede igennem og forsøgte at erobre bolden. Med 20 minutter igen, bare to minutter efter at Vidal havde reduceret til 2-3, stoppede Rakitic en omstilling og fik et fortjent gult kort. Det var nummer to og derfor tog dommer Mateu Lahoz det røde kort op af lommen. Sergio Canales scorede efterfølgende til 2-4 og så betød det ikke noget, at Messi i overtiden fik scoret endnu engang. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ivan Rakitic misser topkampen mod Atletico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder