Annonce


Annonce

Annonce

Iniesta: Ville ikke såre mig at se Neymar i Madrid

Transfermarked - 13. november 2018




Andrés Iniesta er væk fra det enorme pres og nyder sin fodbold i Japan selvom hans hold ikke lige frem går fra sejr til sejr. I et nyt interview blev Iniesta spurgt ind til Neymar i forbindelse med et comeback til FC Barcelona eller et skifte til Real Madrid.

- Det ville være en fuldstændig forrygende signing for Real Madrid, men det ville ikke såre mig hvis han skiftede, forklarer han til Cadena Ser.

- De ville få en unik spiller ind i truppen, men i fodbold sker disse ting og man må bare leve videre.

- Jeg ser Barcelona med potentiale til at vinde alle titler i denne sæson. De har nogle nye spillere, som er kommet godt ind på holdet.

- Om Neymar kan komme tilbage til Barcelona? Det ville være svært, men jeg kan næppe afvise det fuldstændig, men det ville dog være meget svært for ham at komme tilbage.

- Thiago er en type der passer ind. Og der er situationen anderledes. Han kom op gennem klubbens akademi og han har den perfekte profil til FC Barcelona.

Thiago er i Bayern München og har i denne sæson spillet 14 kampen mens Neymar for PSG har spillet 16 kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Iniesta: Ville ikke såre mig at se Neymar i Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder