Annonce


Annonce

Annonce

Agent: Barca afviste Kylian Mbappé

Transfermarked - 15. november 2018




Kylian Mbappé udvikler sig rigtig hurtigt og er som bare 19-årig blevet et kendt navn på verdensplan. Han spiller i øjeblikket hos Paris Saint-Germain men historien kunne have været anderledes for den unge fodboldspiller.

Således fortæller den tidligere fodboldagent, Josep Maria Minguella, til programmet La Porteria, at han faktisk tilbød Kylian Mbappé til FC Barcelona, men klubben valgte at afvise.

- Den 5. august tilbød jeg Mbappé til FC Barcelona. De svarede ikke og jeg tror, at de begik en stor fejl, som vil have betydning for de kommende 10 år, fortalte Minguella i TV-programmet.

- Hans far fortalte mig, at Mbappé ville elske at spille sammen med Messi, kom det endvidere fra den nu tidligere agent.

FC Barcelona fik altså muligheden for at hente Mbappé, men de valgte at gå efter deres plan som var Ousmane Dembélé. Muligheden for at Mbappé kommer til FC Barcelona er dog ikke udelukket. Til trods for de mange franske penge, så har PSG på ingen måde samme status som FC Barcelona og spørgsmålet er om Mbappé i fremtiden vil søge videre mod noget større. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Agent: Barca afviste Kylian Mbappé

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder