Annonce


Annonce

Annonce

Juventus vil hente Vidal tilbage

Transfermarked - 15. november 2018




Arturo Vidal begynder så småt at røre på sig i FC Barcelona efter en dårlig periode. Han forventes at spille mod Atletico Madrid i næste uge som følge af Ivan Rakitic' røde kort mod Real Betis i søndags.

Arturo Vidal rykkede fra Juventus til Bayern München i 2015 og blev i sommers købt af FC Barcelona. Men nu melder det italienske medie Corriere dello Sport, at Juventus vil forsøge at hente ham allerede til januar på grund af Emre Cans skade.

Emre Can blev opereret for to uger siden og der er endnu ingen dato for hvornår han vender tilbage. Det kan derfor tyde på, at han er ude i mange måneder og derfor ønsker Juventus-ledelsen at hente en erstatning ind. Her peger pilen på Arturo Vidal, men det virker ikke til at blive et realistisk forsøg.

Når Ernesto Valverde skal stille sin stærkeste midtbane er det med Rakitic, Busquets og Arthur. Herefter følger Arturo Vidal og han er derfor en vigtig brik i spillet, da de tre førstnævnte næppe kan spille samtlige kampe på en hel sæson. Arthur har end ikke spillet en hel kamp færdig endnu.

Hos Juventus er man efterladt med blot fire midtbanespillere i Pjanic, Matuidi, Khedira og Bentancur. Det er ikke optimalt for cheftræner Allegri, der gerne vil have en ny mand ind efter Cans operation. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Juventus vil hente Vidal tilbage

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder