Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Rafinha og Denis sigter efter januar-skifte

Transfermarked - 19. november 2018




Både Rafinha og Denis Suárez leder efter mere spilletid i FC Barcelona, hvor de begge ønsker at triumfere. Desværre for dem begge må de ofte se kampene fra lægterne og med ingen udsigt til at mere spilletid skulle opstå på den anden side af årsskiftet, så planlægger de begge et januar-skifte.

Transfervinduet åbner igen til januar og det kan være nøglen til mere spilletid for Rafinha og Denis Suárez. Rafinha fik lov til at spille med, da Lionel Messi kom til skade med sin arm, men det var også kun det. Straks som Ernesto Valverde igen kunne stille stærkt op, røg Rafinha på bænken og han anses heller ikke som værende backup for nogle af spillerne.



Denis Suárez fik chancen i Copa del Rey mod Cultural Leonesa, men det ville være at lyve, hvis man sagde, at han bragede igennem i den kamp. Sammen med resten af holdet blev der leveret en tvivlsom kamp og midtbanespilleren faldt ud af kampen mere end han viste sig frem. Han brændte tilmed en stor mulighed i sidste sekund.

Klubben er allerede informeret om, at de to spillere er klar til at skifte såfremt der kommer et godt tilbud på bordet. Rafinhas frikøbsklausul er på 75 millioner euro mens Denis Suárez koster 50 millioner euro at købe fri fra sin kontrakt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rafinha og Denis sigter efter januar-skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder