Annonce


Annonce

Annonce

Her er dommeren til weekendens topbrag

La Liga - 20. november 2018




FC Barcelona skal på en svær opgave når de i weekenden besøger Wanda Metropolitano hvor Atletico Madrid har til. Det bliver en topduel om førstepladsen og begge hold vil gå benhårdt efter sejren. Nu er dommeren blevet udpeget til kampen.

Opgøret bliver ledet af Jesus Gil Manzano, som tidligere har dømt både FC Barcelona og Atletico Madrid mange gange, da han huserer i den spanske La Liga.

Jesus Gil Manzanos første kamp med FC Barcelona og Atletico Madrid på banen huskes mest for Arda Turan, da tyrkeren spillede for madrilenerne. I ren frustration tog han sin ene fodboldstøvle af og kastede den efter linjedommeren. Den kamp vandt FC Barcelona med 3-2.

I sidste sæson dømte han kampen på Camp Nou, som FC Barcelona vandt med 1-0 på mål af Messi. I Copa del Rey fik Manzano også lov til at passe fløjten, da det blev 1-1 på det daværende Vicente Calderon i turneringens semifinale. FC Barcelona vandt samlet og slog siden Alavés i finalen.

En anden dommer, Jaime Latre, skal sørge for at VAR-rummet bliver opereret efter reglerne. Her står han nemlig i spidsen for at sikre, at Manzano får besked når der er noget, som han skal se på TV-skærmen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Her er dommeren til weekendens topbrag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder