Annonce


Annonce

Annonce

Oplev Barca-Tottenham på Camp Nou til fantastisk pris

Champions League - 21. november 2018




I gruppens sidste spillerunde i Champions League får FC Barcelona hjemme på Camp Nou besøg af Tottenham. Den kamp kan du komme ned og se til en fantastisk pris. Kampen spilles den 11. december, så det gælder om at slå til hurtigt.

Pladsen på stadion kan opgraderes ligesom man kan tilvælge flere nætter under opholdet i Barcelona hvis man har lyst til at have mere tid på hånden til at opleve byen. Kampen er officielt planlagt til den 11. december klokken 21.00

Lige nu kan du få pakken til bare 1.990,- kr. pr. person som inkluderer kampbillet og hotelovernatning fra den 10.-12. december.

Direkte flybilletter kan separat indhentes for 1.094,- kr. pr. person: Med Vueling fra Kastrup den 10. december klokken 10.40 og med Norwegian hjem klokken 08.00 den 12. december. Det giver altså en samlet pris på 3.030,- kr. pr. person for fly, hotel og kampbillet til storkampen mod Tottenham.

Bemærk at flypriserne kan ændre sig løbende.

Du kan læse meget mere om kampbilletterne, hotellet og tilvalgsmulighederne ved at trykke her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Oplev Barca-Tottenham på Camp Nou til fantastisk pris

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder