Annonce


Annonce

Annonce

PSG gør klar til Rabiot-salg til januar

Transfermarked - 21. november 2018




FC Barcelonas interesse for Paris Saint-Germains Adrien Rabiot er ikke ophørt. Rygterne florerer fortsat og nu melder Le Parisien, da PSG gør klar til at sælge deres midtbanemand allerede til januar. Han har nemlig ikke forlænget sin aftale endnu.

I sommerens transferperiode var FC Barcelona ude efter Rabiot, men PSG insisterede på at de ikke ville sælge og derfor måtte FC Barcelona til sidst opgive. I stedet forsøgte PSG at forlænge med Rabiot, men han har gang på gang afvist. Faktisk er der opstået interne problemer og PSG har til sidst besluttet sig for at stoppe legen og accepteret et salg til januar.



PSG's sportsdirektør Henrique ser dog Rabiot som en vigtig del af truppen og selvom ledelsen har valgt at afvise, at tilbyde Rabiot endnu en forbedret kontrakt, så opgiver Henrique ikke. Han har dog travlt, da Rabiots kontrakt udløber til sommer og dermed kan han forhandle frit med de klubber, han ønsker, allerede til januar.

FC Barcelona kan altså tage kontakt til Rabiot til januar uden at bryde fodboldreglerne. Her gælder det om at finde en aftale, som begge parter kan acceptere og hvis et salg ikke kommer på tale til januar, så kan Rabiot skifte gratis til sommer - og det er et scenarie, som PSG vil være foruden. Derfor ligner det at Rabiot bliver solgt til januar så PSG kan tjene noget på ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


PSG gør klar til Rabiot-salg til januar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder