Vidal scorede to gange i chilensk sejr

Landskampe - 21. november 2018

Natten til onsdag skulle Chile atter engang forsøge at rejse sig efter to hårde nederlag. Honduras var modstanderen i nat og endnu engang var Chile favoritter. Rollen som favoritter levede de op til - de bankede Honduras med 4-1.

Allerede efter otte minutter kom Arturo Vidal på tavlen, da Honduras-keeperen ikke kunne redde et hovedstød og så kunne Vidal glide bolden i mål til 1-0. Vidal kom på tavlen igen inden der var spillet en halv time. En Honduras-spiller tog hånden til brug uden for feltet, men dommeren pegede alligevel på pletten. Herfra smadrede Vidal kuglen op i hjørne til 2-0.

Blot fem minutter efter kom Honduras tilbage i kampen, da et fladt indlæg fandt Lopez, som via. stolpen scorede til 2-1. Efter en times spil blev Arturo Vidal skiftet ud og herfra kunne han kort efter se Alexis Sanchez brænde et straffespark, men følge op på returen ved at score til 3-1. Det var igen en hånd på bolden, som gav Chile et straffespark.

Med fem minutter igen blev der for tredje gang i kampen dømt straffespark for hånd til bolden. Chiles Castillo bragede bolden i mål til slutresultatet 4-1.

Vidal rejser nu hjem til FC Barcelona og forventes at starte på banen mod Atletico Madrid i Ivan Rakitic' fravær. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder