Annonce


Annonce

Annonce

PSG vil ødelægge Barcas Frenkie de Jong-drøm

Transfermarked - 22. november 2018




Frenkie de Jong er blandt de mest eftertragtede spillere på markedet i øjeblikket og den hollandske storklub Ajax er allerede indstillet på, at de ikke kan holde deres guldfugl sommeren over. Frenkie de Jong skifter til sommer - spørgsmålet er hvor han skal hen.

FC Barcelona har længe været interesseret i spilleren og det er han også klar over. Men Manchester City er også begyndt at røre på sig og derfor har det længe set ud til at skulle blive en transferkrig mellem de to mandskaber - men nu blander PSG sig, og de kommer med 120 km/t.



Ifølge Marca har PSG nemlig budt 80 millioner euro på Frenkie de Jong hvilket hverken FC Barcelona eller Manchester City havde tænkt sig at byde. Sportsdirektør i Ajax, Marc Overmars, er klar over, at Frenkie de Jong er mange penge værd, men han kan se sig nødsaget til at slippe ham til FC Barcelona.

Frenkie de Jong drømmer nemlig om at spille i FC Barcelona og derfor handler det blot om at klubberne finder en pris og dermed gør PSG's monsterbud ikke meget. Catalanerne skal dog arbejde for sagen, da Frenkie de Jong næppe skifter til dem hvis der ikke er udsigt til spilletid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


PSG vil ødelægge Barcas Frenkie de Jong-drøm

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder