Annonce


Annonce

Annonce

Vidal tog direkte til træning efter 15 timers flyvetur

Nyheder - 22. november 2018




Arturo Vidal er kendt for at være en kriger på banen og han har da også fået masser af ros for sit spil siden skiftet til FC Barcelona og hvis nogen var i tvivl om, at han ønsker at triumfere i klubben, så må den tvivl nu være sendt ud af vinduet.

Arturo Vidal var udtaget til det chilenske landshold og spillede sammenlagt 158 minutter over to kampe. Han scorede tilmed to mål. Efter kampene tog han en flyver fra Santiago i Chile til Madrid og efter 13 timer og 30 minutter landede han således først klokken 6.00 i morges. Fra Madrid tog han et fly videre til Barcelona og efter yderligere halvanden time i luften og sammenlagt 15 timer, tog han bilen ind til træningsanlægget og deltog i dagens træning.



Hans enorme viljer bunder blandt andet i, at han ved, at der er udsigt til spilletid i weekenden på grund af Rakitic' karantæne og her ønsker han at vise sig frem og spille sig tættere på en plads i startopstillingen. Det er ikke mange fodboldspillere i dag, som vælger at træne efter 15 timers flyvetur. Men Vidal ønsker at vise sig frem fra sin bedste side og sparede da ej heller kræfter ved træningen selvom han netop har spillet to kampe i Sydamerika og rejst 15 timer.

Alle spillere, som var ude til landskampe, var til rådighed for Ernesto Valverde ved dagens træning. Dermed fik cheftræneren endelig lov til at forberede taktikken forud for braget lørdag mod Atletico Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vidal tog direkte til træning efter 15 timers flyvetur

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder