Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Paco solgt til Dortmund

Transfermarked - 23. november 2018




Borussia Dortmund melder fredag eftermiddag, at de har udnyttet en købsoption i Paco Alcácers lejeaftale. Dermed har de nu sikret sig angriberen på en permanent aftale, som løber frem til sommeren 2023.

Paco Alcácer er nu endegyldigt fortid i FC Barcelona. Hans forrygende start på tilværelsen i Dortmund betød, at den tyske klub meget hurtigt kom frem til, at de ønskede at købe ham fri fra sin FC Barcelona-kontrakt og binde ham til klubben. Det er den tyske klub som i dag løfter sløret og giver sine tilhængere en god nyhed på kanten til weekenden.

Da FC Barcelona bekræftede lejeaftalen af Paco Alcácer til Dortmund, skrev de samtidig at hvis Dortmund ville udløse købsoptionen, skulle de punge ud med 23 millioner euro. Derudover er der fem millioner euro i variabler. Hvis Dortmund vælger at sælge ham videre, har FC Barcelona retten til at sikre ham ved at matche et eventuelt tilbud. Desuden sikrer FC Barcelona 5% af et videresalg til en anden klub.



- Vi har i dag givet FC Barcelona besked om, at vi udnytter købsoptionen. Paco er her med hele sit hjerte og er hurtigt blevet en del af truppen. Han er en sand målscorer og besidder en masse kvalitet. Vi ser frem til mange flere mål fra Paco i de kommende år, forklarede Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc i forbindelse med købet af Paco.

- Jeg er meget glad for at være i Dortmund. Det er et vidunderligt hold. Dortmund var og er den rigtige beslutning for mig. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan på banen, for at sige tak for deres tillid, forklarede Paco selv.

25-årige Paco Alcácer var sprudlende for Valencia hvorfor FC Barcelona valgte at købe ham. Han blev hurtig en del af truppen og var yderst vellidt, men de manglende spilleminutter betød, at han i sommers accepterede en lejeaftale i Dortmund. Lejeaftalen indeholdt en købsoption, som Dortmund altså nu har udnyttet og dermed har tyskerne Paco på en permanent aftale frem til sommeren 2023. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Paco solgt til Dortmund

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder