Annonce


Annonce

Annonce

Jordi Alba forsvarer doping-dømte Ramos

Nyheder - 25. november 2018




For nyligt kom det frem, at Real Madrids kaptajn, Sergio Ramos, havde undgået en straf selvom han havde overtrådt dopingreglerne. Tre gange på halvandet år skulle Ramos have driblet sig forbi straf som følge af doping. Det er Football Leaks, som kunne afsløre det.

Han blev blandt andet testet positiv efter Champions League-finalen mod Juventus, da hans prøve indeholdt stoffet dexamethason, som på WADA's liste er blandt de ulovlige midler. Flere atleter i nyere tid er blevet straffet for at være blevet testet positiv med stoffet dexamethason, men det er altså ikke sket for Ramos.



Nu har Jordi Alba fjernet bladet fra munden og har været ude og forsvare sin landsmand.

- Der er meget få professionelle som Sergio Ramos. Han giver sit liv for Real Madrid-trøjen og det spanske landshold. Jeg tror på, hvad han siger, og ikke hvad andre siger om ham. Jeg har ikke lyst til at diskutere, men jeg kan ikke lide der snakkes volapyk, forklarede Alba efter kampen i går mod Atletico Madrid.

Til trods for at Ramos' prøve altså indeholdt et ulovligt stof, så er han ikke blevet straffet og Real Madrid har som klub naturligvis også været ude og slå fast, at der ikke er tale om nogle overtrædelser. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Jordi Alba forsvarer doping-dømte Ramos

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder