Annonce


Annonce

Annonce

Lige nu: Vilde Champions League-odds

Champions League - 26. november 2018




Champions League er tilbage i morgen når femte spillerunde i gruppespillet skal afvikles. Flere hold har allerede sikret sig videre deltagelse, men endnu flere hold kæmper om at sikre sig førstepladsen. Snupper man førstepladsen møder man et hold fra en anden gruppe, som sluttede to'er.

Paris Saint-Germain - Liverpool
Et af de største brag i denne spillerunde finder sted i Frankrig når Paris Saint-Germain på hjemmebane tager imod Liverpool. Den kamp afvikles onsdag aften klokken 21.00 og der er helt enorme odds at hente. Hvis du tror på en PSG sejr, så kan du få pengene 10,00 gange igen. Tænker du, at englænderne snupper sejren, så er går du pengene 18,00 gange igen. Et exceptionelt tilbud.
Klik her for at læse mere og spille med

Bayern München - Benfica
I det tyske land tager Bayern München imod Benfica og mens Bayern har skuffet i den hjemlige liga, topper de CL-gruppen med 10 point efter fire kampe. Benfica ligger nummer tre hele seks point fra tyskerne. Hvis du tror på en tysk sejr kan du få pengene 6,00 gange igen. En sejr på Benfica er så usandsynlig, at der ikke er justeret på knapperne hos portugiserne.
Klik her for at læse mere og spille med

Zenit - FC København
Er du mere til Europa League, skal du selvfølgelig ikke snydes. Topfeltet i gruppe C er tæt med Zenit på 8 point, Slavia Prag på 7 og FC København på 5. Torsdag tager Zenit imod FC København og hvis du tror, at FCK kan hente sejren, så kan du få ustyrlige 24,00 gange penge igen.
Klik her for at læse mere og spille med Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lige nu: Vilde Champions League-odds

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder