Annonce


Annonce

Annonce

Luis Suárez, Arthur og Cillessen ude med skader

Skader - 26. november 2018




Ernesto Valverde måtte sortere tre spillere fra, da han i dag skulle pege på de spillere, der skal med til Holland for at spille Champions League mod PSV på onsdag. Luis Suárez, Arthur og Jasper Cillessen døjer alle med skader og nu har klubben bekræftet omfanget.

Luis Suárez er ude i to uger med knæproblemer og misser derfor kampene mod PSV, Villarreal, Leonesa og Espanyol. Han er tilbage mod Tottenham den 11. december.

Arthur døjer med en mindre overbelastning i det ene lår og Barcelona bekræfter, at han kun går glip af midtugens kamp mod PSV og forventes derfor tilbage i weekenden.



Keeper Jasper Cillessen, som ikke spiller meget i FC Barcelona, er også erklæret skadet. Til opvarmningen på Wanda Metropolitano lørdag aften mærkede han ubehag og er siden blevet undersøgt. Klubben fortæller, at han døjer med problemer i højre ben og derfor er ude i 2-3 uger. Derfor er B-keeper Iñaki Peña udtaget til onsdagens kamp.

Desuden er Sergi Samper, Thomas Vermaelen, Sergi Roberto og Rafinha ude med skader. I alt blev det altså til fem skader i forbindelse med kampen mod Atletico Madrid. Roberto udgik, Rafinha, Suárez og Arthur blev skadet som følge af kampen og Cillessen inden opgøret.

Se FC Barcelonas skadesliste her Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Luis Suárez, Arthur og Cillessen ude med skader

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder