Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Neymar enig med PSG om skifte

Transfermarked - 26. november 2018




Alt peger på, at Neymar er i gang med sin sidste sæson som fodboldspiller i franske Paris Saint-Germain. Mens rygterne om et muligt skifte til FC Barcelona florerer, er der kommet ny info ud fra programmet La Portería på Betevé.

Ifølge Mundo Deportivo er der ifølge La Portería allerede indgået en aftale mellem Paris Saint-Germain og Neymar om, at den brasilianske angriber skifter væk fra klubben til sommer. Neymar har anmodet om at forlade klubben og skal man tro Mundo Deportivo bliver det ikke billigt for den købende klub.

Således meldes der om en pris på 200 millioner euro svarende til 1,5 milliarder kroner. Det er blot 22 millioner euro mindre end hvad PSG selv gav, da de udløste hans frikøbsklausul. Prisen på 200 millioner euro betyder automatisk at et hav af klubber godt kan glemme at arbejde på at hente ham til klubben.



Umiddelbart er det kun FC Barcelona, Real Madrid og Manchester City, som har midlerne, men Manchester City er slet ikke inde i billedet. Det har de to spanske klubber til gengæld været længe og spørgsmålet er om Neymar har brugt PSG som et springbræt til Real Madrid eller om han oprigtigt er interesseret i at vende tilbage til FC Barcelona.

På programmet La Portería forlyder det desuden at FC Barcelona og Neymar har haft en indledende snak om muligheden for at Neymar kan vende tilbage til klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Neymar enig med PSG om skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder