Annonce


Annonce

Annonce

Valverde: Jeg værdsætter Dembélés kvaliteter

Nyheder - 27. november 2018




Ousmane Dembélé er endnu ikke stamspiller hos FC Barcelona til trods for at klubben gav over 100 millioner euro for ham. Valverde har tidligere sagt, at Dembélé skal forbedre sig rent defensivt, men i forhold til offensiven glæder Valverde sig over sin franskmand. Det forklarede han på dagens pressemøde forud for morgendagens Champions League-kamp mod PSV.

- Vi må se, hvordan startopstillingen bliver. Dembélé får regelmæssig spilletid - om det er fra start eller om han kommer ind fra bænken. Han har en kvalitet til at udnytte begge scenarier.

- Hvis han starter, så kan han bringe modstanderen i ubalance. Kommer han ind fra bænken, så kan han ændre kampene. Det er noget, som jeg virkelig værdsætter. Den kvalitet er ikke værdsat nok i fodbolden, men det er vigtigt at have spillere, som kan ændre kampens dynamik - og det er ikke alle spillere, som besidder den kvalitet.

- Vi håber, at målet mod Atletico Madrid kan hjælpe ham videre. Målet var vigtigt for Dembélé og alle på holdet. Det var virkelig vigtigt fordi det betød, at vi ikke tabte kampen. Mål giver altid spillere selvtillid, forklarede Valverde på sit pressemøde.

Der er kick off i morgen aften. Kampen kan ses på TV3 Max og Viaplay. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: Jeg værdsætter Dembélés kvaliteter

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder