Annonce


Annonce

Annonce

Valverde hentyder til muligt januar-indkøb

Transfermarked - 28. november 2018




Den 1. januar til og med den 2. februar har transfervinduet igen åbent og her skal FC Barcelona vurdere hvorvidt de skal på markedet for at hente en afløser for Rafinha, som pludselig blev sat ud af spillet efter weekendens kamp mod Atletico Madrid på Wanda Metropolitano.

Sergi Roberto måtte kort inden halvleg forlade banen med en skade, som senere viste at holde ham ude i op til fire uger. Rafinha kom derfor på banen fra anden halvlegs start og selvom han spillede kampen færdig, så blev han erklæret skadet dagen efter.

Efter opgøret klagede han over smerter i det ene knæ og han blev derfor undersøgt hjemme i Barcelona af klublægerne dagen efter. Her viste det sig at han havde revet et korsbånd over i det ene knæ og det kan tvinge FC Barcelona ud på transfermarkedet, erkendte Ernesto Valverde i går.

- Vi skal analysere mulighederne. Rafinhas skade kom som en stor overraskelse. Transfervinduet er tæt på at åbne og vi skal vurdere om vi skal hente en spiller eller ej. Det er et stort tab og en skam, at miste Rafinha, forklarede Valverde.

- Carles Aleña er klar til førsteholdet og spillere som Riqui Puig, Collado, Monchu og Oriol Busquets træner ofte med os. Vi regner med dem lige som vi også regner med de andre spillere i truppen, som Denis Suárez.

Den mest ærgrerlige er Rafinha. Selvom han spillede et par gode kampe i Messis fravær, var det bare ikke nok til at spille sig tættere på endnu mere spilletid. Han var desuden selv klar til at skifte klub til januar, men ingen klub ønsker at købe en spiller, som er langtidsskadet og derfor må han nu gået uden fodbold i et halvt års tid og finde sig en ny klub til sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde hentyder til muligt januar-indkøb

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder