Annonce


Annonce

Annonce

De Ligt kan blive historiens dyreste i Ajax

Transfermarked - 28. november 2018




Til sommer er Matthijs de Ligt ikke længere at finde i Ajax. Hans forrygende spil har fået de europæiske tophold til at åbne interesse for ham og det bliver nærmest umuligt for Ajax at afvise de tilbud, som helt sikkert kommer ind af døren.

I forhold til dagens transfermarked skal der ikke overføres mange penge før rekorden i hollandsk fodbold bliver slået. Davinson Sánchez er den dyreste spiller i hollandsk fodbold, da han skiftede fra Ajax til Tottenham sidste år for 42 millioner euro. Memphis Depay rykkede fra PSV til Manchester United i 2015 for 34 millioner euro.



Sætter man prisen sammen for de to spillere rammer man 76 millioner euro hvilket 'kun' giver en 15.-plads på listen over verdens dyreste spillere. Real Madrid betalte 76 millioner euro for at købe James Rodriguez i Monaco efter VM 2014. Så der er altså tale om små priser i hollandsk fodbold.

Matthijs de Ligt forventes dog at indbringe Ajax flere penge end de 42 millioner euro som Davinson Sánchez blev solgt for. Skal han ind i top 50 i verden skal prisen lande på mindst 50 millioner euro. Gør den det, vil han gå op på siden af Mesut Özil da han blev solgt fra Real Madrid til Arsenal og da Gylfi Sigurosson rykkede fra Swansea til Everton.

De Ligt har ifølge Transfermarkt en markedsværdi på 50 millioner euro. Hans kontrakt i Ajax løber til sommeren 2021. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Ligt kan blive historiens dyreste i Ajax

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder