Annonce


Annonce

Annonce

Alba er irriteret: Sidst i køen af forlængelser

Nyheder - 28. november 2018




Jordi Alba har endnu ikke fået forlænget sin kontrakt og da han kun har halvandet år tilbage af sin kontrakt er der grund til at andre klubber kan indlede en forhandling og få ham ned i pris. Det ønsker FC Barcelona ikke, og derfor arbejder de på en forlængelse.

Efter weekendens kamp mod Atletico Madrid erkendte Jordi Alba, at han endnu ikke har hørt noget fra klubben. Det havde han ikke, fordi at han agent først om mandagen skulle mødes med klubbens sportschef Pep Segura for at snakke fremtid. Nu erfarer Mundo Deportivo at have indsigt i mødet.

Angiveligt blev det hurtigt slået fast fra klubbens side, at man ikke ville tale økonomi på det første møde. Idéen er, at forlænge Jordi Alba med yderligere tre år så han kontrakt løber til 2024. Hans flotte spil har helt sikkert gjort ham fortjent til en kontraktforlængelse, men selv er spilleren meget irriteret over situationens udvikling.



Han havde personligt håbet på kontakt til klubben for længe siden, da han tydeligvis er en vellidt spiller i truppen og samtidig en sikker og fast mand på holdkortet når den stærkeste opstilling skal sættes. Flere spillere har allerede fået forlænget sin kontrakt og det lader til at Barcelona havde gjort Alba til sidste prioritet. Det er ikke noget, som han glæder sig over.

Flere klubber har allerede vist sin interesse for den lynhurtige back og det kan Alba bruge til at presse sin egen løn i FC Barcelona op. Klubben er klar over, at han ønsker mere i løn, og derfor er man startet ud med at tale om andre aspekter i kontrakten. Bliver det godkendt, vil man indlede lønforhandlingerne og her bliver det spændende om parterne kan enes.

Jordi Alba har aldrig lagt skjul på, at han ønsker at fortsætte i FC Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alba er irriteret: Sidst i køen af forlængelser

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder