Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Aleña: Det er en drøm at score på Camp Nou

La Liga - 3. december 2018




Carles Aleña lukkede i aftes opgøret mod Villarreal, da han i slutminutterne sørgede for at Messis fremragende aflevering blev lavet om til en assist. Det unge stortalent var da også ekstremt glad for at have scoret sit første mål på Camp Nou.

- Tak til mine holdkammerater. Alt gik godt, men det vigtigste var at vi fik sejren mod en modstander, som gjorde tingene svære for os. Specielt i anden halvleg, hvor vi mistede dominansen.



- Alt er lettere med Messi; det er kun ham, som kunne se hullet til den aflevering. Han kan aflevere præcis, hvor han vil. Jeg var virkelig glad for at se bolden gå i mål. Det er en drøm, som går i opfyldelse.

- Jeg skal udnytte alle de chancer som jeg får. Som i Copa del Rey og nu mod Villarreal.

- Det handler om at gøre det godt og give træneren hovedpine når han skal vælge sit hold. Jeg ved, at jeg gør det godt, og nu skal jeg fortsætte og udnytte chancerne som jeg får, fortalte Aleña umiddelbart efter opgøret.

FC Barcelona sikrede sig sejren og tre point, og da Sevilla ikke formåede at slå Alavés, er FC Barcelona igen at finde i toppen af tabellen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Aleña: Det er en drøm at score på Camp Nou

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder