Annonce


Annonce

Annonce

Valverde buhet for at pille Vidal fra banen

La Liga - 3. december 2018




Ernesto Valverde har ikke altid været en elsket cheftræner blandt mange catalanske tilhængere og i aftes forstod Camp Nou ingenting af hans valg. Med 20 minutter tilbage af opgøret mellem FC Barcelona og Villarreal blev Arturo Vidal pillet fra banen.

Vidal kæmpede godt både offensivt og defensivt, men Valverde valgte at pille ham fra banen med 20 minutter igen. Straks som Vidal så sit nummer på tavlen, kiggede han op i luften i ærgrelse, men han skiftede straks fokus til at vise, at han respekterede Valverdes beslutning ved at løbe ud af banen uden yderligere tegn på skuffelse. Carles Aleña kom på banen og scorede til 2-0.

Ivan Rakitic var usynlig gennem hele kampen og leverede absolut ingenting hverken fremadrettet eller i defensiven. Desuden havde Philippet Coutinho problemer med at kreere noget gennem sit spil, og han blev da også pillet ud med 10 minutter igen. Det lignede dog klart en af de to, som skulle fra banen i stedet for Vidal, men Valverde så således noget helt andet.



Straks som tavlen viste 22, begyndte tilhængerne af buhe ned mod Valverde. Da Vidal begyndte at løbe fra banen blev han så klappet ud som tegn på, at tilhængerne var tilfredse med hans indsats. Selvom Valverde tager sine egne beslutninger og står ved dem, så er det tydeligt, at tilhængerne ikke er tilfredse med mange af hans beslutninger.

Senest Vidal blev pillet ud og efterfølgende slet ikke startede til trods for en rigtig god kamp, var i slutningen af september. Her spillede han fuldstændig forrygende mod Athletic Bilbao og var klart kampens bedste spiller, men Valverde valgte at skifte ham ud. Herefter startede han slet ikke på banen mod Tottenham, og det fik ham til de sociale medier, hvor han med en emoji viste sin utilfredshed.

Det startede en mindre intern krig og var starten på en masse historier i medierne, men som dagene gik viste Vidal, at han havde accepteret Valverdes valg og han fortsatte efterfølgende med at arbejde hårdt. En sådan situation sker næppe igen - men tilhængerne viste i den grad deres utilfredshed med Valverde i går. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde buhet for at pille Vidal fra banen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder