Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: VAR i Champions League denne sæson

Nyheder - 3. december 2018




FC Barcelona er videre til knockout-runderne og netop fra knockout-kampene til foråret bliver VAR taget i brug. Det bekræfter UEFA efter et møde i dag i Dublin. Dermed kan mange klubber endelig glæde sig over tiltaget, som har været manglende i flere vigtige kampe.

Udover, at VAR tiltræder i Champions League fra foråret, så vil VAR også været at finde i Europa League finalen 2019, UEFA Nations League-slutspillet 2019 og ved U21 EM. Desuden har UEFA allerede bekræftet, at VAR bliver en del af Europa League fra 2021/2022, ved EM 2020 og ikke mindst i hele UEFA Nations League-turneringen fra 2021.



Der er tale om en massiv ændring, da Champions League-kampene ofte snupper de største overskrifter på grund af de enorme kampe, som man af og til ser i slutspillet. Her er der ikke plads til fejl og med VAR kan dommerne få bedre hjælp til at træffe afgørende situationer og det enorme pres fjernes således også fra dommeren.

Dermed er VAR altså en realitet i Champions League fra foråret. FC Barcelona mangler deres gruppekamp mod Tottenham før de for første gang spiller i Champions League med VAR tilgængelig. FC Barcelona har allerede sikret sig førstepladsen i gruppen.

- Vi er allerede vant til VAR tidligere end planlagt og vi er overbevist om, at det vil glæde alle hold i vores turneringer, da det hjælper kampenes dommere til at tage den rigtige beslutning. Det mindsker ligeledes fejl, forklarede UEFA-præsident Aleksander Čeferin i dag.

VAR er også med når der spilles Super Cup finale i 2019. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: VAR i Champions League denne sæson

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder