Annonce


Annonce

Annonce

Disse hold kan Barca møde i Copa del Rey

Copa del Rey - 6. december 2018




Indtil videre har 11 hold klaret sig videre fra Copa del Rey og ind i 16.-delsfinalerne. Heriblandt finder man FC Barcelona, som sikkert sendte Cultural Leonesa ud af turneringen med samlet 5-1. Vi tager et kig på de mulige modstandere i næste runde.

Tirsdag aften gik fire hold videre til næste runde mens syv mandskaber gjorde kunsten efter onsdag aften. I aften skal de 10 sidste mandskaber kæmpe om de sidste fem pladser. Ernesto Valverdes plan er at spille med reserver indtil man møder et hold, som kan tvinge catalanerne til at stille stærkere op og overblikket viser, at de første 11 hold, som er videre, alle spiller i La Liga og dermed bliver det sværere allerede fra den kommende runde.



Følgende hold er videre
FC Barcelona
Atletico Madrid
Girona
Real Sociedad
Sevilla
Villarreal
Real Valladolid
Valencia
Getafe
Leganés
Espanyol

Kampene i aften
Levante - Lugo (1-1)
Real Madrid - Melilla (4-0)
Eibar - Sporting Gijon (0-2)
Huesca - Athletic Bilbao (0-4)
Real Betis - Racing Santander (1-0)

Villarreal stod for rundens største opvisning. Efter at have tabt 2-0 til FC Barcelona på Camp Nou, tog de hjemme imod Almeria i aftes og vandt voldsomme 8-0 og sammenlagt 11-3. Karl Toko Ekambi scorede fire mål i aftes. Getafe bankede Cordoba med 5-1 mens Atletico Madrid hjemme slog Sant Andreu med 4-0 efter 0-0 ved pausen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Disse hold kan Barca møde i Copa del Rey

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder