Annonce


Annonce

Annonce

Pelé med ny sviner: Messi kan kun én ting

Nyheder - 7. december 2018




Den ene dag er Pelé fyldt med roser til Lionel Messi, den anden dag taler han argentineren ned. Igen er Pelé ude med en kontroversiel udmelding, da han mener at Lionel Messi kun kan én ting på banen.

Pelé bliver af mange set som en af fodboldhistoriens største spillere sammen med Diego Maradona og Lionel Messi. Pelé forklarer dog at Messi slet ikke bør blive sammenlignet med de store, da han kun kan én ting på banen.



- Hvordan kan du sammenligne en spiller (Pelé), som kunne heade og sparke med begge føder, med en spiller (Messi), som kun kan skyde med ét ben og kun kan én ting på banen? Han kan ikke heade, fortæller Pelé til Folha de Sao Paulo og fortæller videre:

- Hvordan kan du sammenligne? Hvis du skal sammenligne Pelé med en spiller, så skal det være med en spiller som kan sparke med begge ben og score på hovedstød.

- Hvis du spørger mig om Maradona var bedre end Messi, så vil jeg sige 'Ja, meget bedre'.

For nogle måneder siden forklarede Pelé, at Messi skaber mål og dikterer spillet ligeså vel som han også scorer mange mål og lægger op til dem. Desuden blev Messi kåret som den mest komplette spiller mellem ham og Ronaldo - af Pelé. Når man er komplet, så betyder det som regel, at man kan det hele.

På et halvt år er Messi altså gået fra at være komplet til kun at kunne én ting - ifølge Pelé. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pelé med ny sviner: Messi kan kun én ting

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder