Annonce


Annonce

Annonce

ESPN kårer Messi som den bedste offensive spiller

Nyheder - 7. december 2018




Lionel Messi var kun nummer fem til Ballon d'Or-kåringen, men det er højst sandsynligt også kun dén afstemning, som han ikke vinder. ESPN har netop frigivet deres liste over de bedste spillere på hver sin position og her løber Messi med prisen som offensive spiller.

ESPN's eksperter rundt om i verden fik sendt en liste med omkring 250 spillere og en håndfuld trænere og ud fra den liste skulle de placere deres stemmer. Hver ekspert skulle lave en top 10 liste over de bedste spillere i hver kategori (position) og nu er afgørelsen faldet.



Bedste målmand: David de Gea
Bedste højreback: Dani Carvajal
Bedste forsvarsspiller: Sergio Ramos
Bedste venstreback: Marcelo
Bedste centrale midtbanespiller: Luka Modric
Bedste offensive midtbanespiller: Kevin de Bruyne
Bedste wingspiller: Sadio Mané
Bedste offensivspiller: Lionel Messi
Bedste angriber: Harry Kane
Bedste cheftræner: Pep Guardiola

På målmandspositionen kom Marc-André ter Stegen ind på en femteplads bag De Gea, Jan Oblak, Thibaut Courtois og Alisson Becker. Sergi Roberto fik niendepladsen på højrebackpositionen mens Piqué fik en sjettepladsen som bedste forsvarsspiller med Umtiti på syvendepladsen.

Til stor forundring må Jordi Alba se sig overhalet af Marcelo og David Alaba og han indtager derfor plads nummer tre. Sergio Busquets snupper plads nummer fem som den bedste centrale midtbanespiller med Rakiic som nummer seks. Før to de Barca-spillere finder vi Modric, Kanté, Kroos og Pogba.



Som den offensive midtbanespiller løb De Bruyne med prisen foran (rækkefølge): Isco, David Silva, Coutinho, Eriksen og Alli. Ousmane Dembélé lander på en ottendeplads som den bedste wingspiller mens Messi topper som den bedste offensive spiller foran Ronaldo, Mbappé, Hazard, Griezmann, Neymar og Salah.

Slutteligt topper Harry Kane som den bedste angriber foran Agüero, Cavani, Luis Suárez, Lewandowski, Lukaku og Diego Costa. Den sidste kategori med trænere lyder listen som følge: Pep Guardiola, Jürgen Klopp, Diego Simeone, Massimiliano Allergi, Maurizio Sarri, Didier Deschamps, Mauricio Pochettino, Carlo Ancelotti, Tite og Thomas Tuchel. Altså ingen Ernesto Valverde her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


ESPN kårer Messi som den bedste offensive spiller

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder