Annonce


Annonce

Annonce

De Jong-agent: Ingen aftale med PSG

Transfermarked - 8. december 2018




I går mødtes Eric Abidal med Frenkie De Jongs agenter Mino Raiola og Ali Durson. De begge kunne hurtigt slå fast, at der ikke er nogen aftale med Paris Saint-Germain og at døren for at kapre De Jong fortsat står åben.

Det forlød ellers fra det hollandske medie De Telegraaf, at PSG og Frenkie De Jong var nået til enighed om et skifte samtidig med at Ajax havde accepteret den franske klubs store bud på 75 millioner euro. Ifølge RMC, så har spillerens egne agenter afvist historien.



Planen er, at Frenkie De Jong fortsætter i Ajax til sæsonen slutter og herefter kigger man på mulighederne. Der er ingen tvivl om, at Frenkie De Jongs eget ønske er at skifte til sommer i håbet om at kunne udvikle sig og slå sig fast på et større europæisk hold, men naturligvis skal man stå plantet på jorden med begge ben indtil sæsonen er slut.

Det var dog gode nyheder for Eric Abidal, da han arbejder på at hente De Jong til FC Barcelona. At en aftale med PSG ikke er i hus betyder, at Abidal fortsat har muligheden for at sikre sig De Jongs underskrift til sommer. Samtlige store europæiske klubber kigger på Frenkie De Jong og det bliver derfor spændende at se, hvem der ender med at løbe med hans underskrift til sommer.

21-årige De Jong har spillet 57 kampe for Ajax. Forinden spillede han 46 kampe for Ajax' reservehold. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Jong-agent: Ingen aftale med PSG

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder