Annonce


Annonce

Annonce

France Football bekræfter: Fejl i Ballon d'Or-stemmer

Nyheder - 8. december 2018




Luka Modric vandt i mandags Ballon d'Or som den første spiller efter at Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har delt prisen i de seneste 10 år. Men straks efter at stemmerne blev offentliggjort, kunne jorunalisten Lasana Liburd melde om en fejl med hans stemmer.

Således havde han bevis på, at den rækkefølge, som France Football offentliggjorde, ikke var den rigtige. Han tog siden kontakt til France Football, som står for uddelingen af Ballon d'Or, og de kunne hurtigt erkende, at de havde begået en fejl.



Lasana Liburd stemmer var blevet talt op i den omvendte rækkefølge end hvad han havde indgivet. Således skulle Messi have haft maksimum point af journalisten, men i stedet fik Messi kun ét point mens Griezmann løb med fem. France Football har undskyldt over for Lasana Liburd, og han har valgt at acceptere undskyldningen og bekræfter, at han fortsat er interesseret i at stemme næste år igen.

Situationen leder dog folk hen i det spor, at man ikke kan være sikker på, at France Football har optalt stemmerne korrekt. Lasana Liburd reagerede aktivt på sine forkerte stemmer og fik herefter en undskyldning. Uanset omstændighederne så skulle stemmerne fra Liburd nu være byttet om til den rigtige rækkefølge.







Du kan læse historien her Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


France Football bekræfter: Fejl i Ballon d'Or-stemmer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder