Annonce


Annonce

Annonce

Valverde: Vi er vidner til en unik æra

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 9. december 2018




Første pladsen tilhører fortsat Barcelona-mandskabet og sejren gav et ekstra boost, med hele fire point ned til andenpladsen og det er bestem noget, cheftræner Valverde er glad for. Efter gårsdagens 4-0 sejr i det catalanske derby, var det en meget muntert FC Barcelona-cheftræner som stod overfor den spanske presse efter kampen og han var i den grad taknemmelig for Lionel Messis tilværelse:

- Messi skiller sig ud i enhver kamp han spiller. Vi er uendelig glade for at have- og nyde ham. Vi er vidner til en unik æra med ham, roser han Messi og fortsætter:

- Hvad mere kan jeg sige? Det er vidunderligt at han spiller for os og forhåbentligt vil han forsætte med at score på frispark.



Som bekendt endte Messi på en skuffende femte plads ved Ballon d’Or kåringen fornyelig, hvilket Valverde er uforståelig over for.

- Det er mærkværdigt at han ikke var blandt top tre ved Ballon d’Or. Jeg ved ikke om det har påvirket ham, det må du spørge ham om, men det fanger naturligvis alt opmærksomheden, at han ikke er med i løbet om de store priser, som gives til de bedste, afslutter han. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: Vi er vidner til en unik æra

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder