Annonce


Annonce

Annonce

Dembélé kom hele to timer for sent til træning

Nyheder - 9. december 2018




Ousmane Dembélé svinger mellem gode præstationer og roser til håbløshed og disciplinære problemer. Lørdag aften spillede han en god kamp mod Espanyol og kom endda også på måltavlen, men det vekslede han til en negativ historie søndag.

Ernesto Valverde havde kaldt til træning søndag klokken 11.00, hvor de spillere, som startede gårsdagens nabokamp skulle gennemføre en let omgang træning. Men klokken 11.00 var Dembélé ikke til at se og igen begyndte trænerteamet at bekymre sig - var den nu gal igen?

Først klokken 13.00 dukkede han op på træningsanlægget med undskyldningen om, at han havde sovet over sig. Og det er et yderst stort problem, da FC Barcelona spillede i egen by mod Espanyol i går og derfor ikke var sent hjemme, som de ellers ofte er når der skal en flyvetur til for at komme frem og tilbage fra udekampene.



Kampen sluttede kort før klokken 23.00 i aftes og samtlige af Barcelonas spillere bor i området hvorfor de ikke var alt for sent hjemme. Ofte er de først hjemme mellem 02.00 og 04.00 natten til den næste dag. Det var langt fra tilfældet i går. Derfor har Dembélé altså i egen vilje valgt at blive sent oppe og af den grund sov han over sig.

Spørgsmålet er om klubben har tænkt sig at reagere på de konstante problemer der florerer omkring franskmanden. Der er ingen tvivl om, at han har massive kvaliteter, som kan hjælpe holdet, men uden for banen er han bestemt ingen gave. Han skaber utrolig mange negative historier og nu må man se tiden an for at se, om dette var dråben.

Mundo Deportivo fortæller, at deres kilder tæt til klubben har bekræftet hændelsen. Dembélé valgte at blive på træningsanlægget og træne for sig selv, da resten af holdets træning sluttede. Så på den baggrund missede han som sådan ikke nogen dyrbar træning, da der samtidig var tale om en let omgang træning. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélé kom hele to timer for sent til træning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder