Annonce


Annonce

Annonce

Hvad sker der med Arthur?

Skader - 10. december 2018




Arthur har nærmest været sprudlende for FC Barcelona i denne sæson. Han er gået direkte ind på holdet og har været med til at diktere spillet på midtbanen og roser skal han ikke kigge langt efter. Brasilianeren har vist sig at være en supersigning for FC Barcelona.

Inden opgøret mod PSV Eindhoven i Champions League blev Arthur dog meldt skadet. FC Barcelona meddelte, at der var tale om en overbelastning og at han kun stod til at misse opgøret mod PSV, som FC Barcelona slog med 2-1. Siden den kamp har FC Barcelona spillet tre kampe og dermed fire i alt, dog uden Arthurs deltagelse.

Spørgsmålet er nu hvad der sker med brasilianeren. Klubben bekræftede, at han kun døjede med en overbelastning og at det kun ville gå udover PSV-kampen. Siden har han misset kampene mod Villarreal, Leonesa og senest lokalbraget mod Espanyol. FC Barcelona har vundet samtlige kampe og Arturo Vidal har gjort det godt i fraværet af brasilianeren.



I morgen kommer Tottenham på besøg på Camp Nou og det bliver derfor spændende at se, om Arthur bliver udtaget til kampen. Han træner med sine holdkammerater og ser ud til at have det godt, men trænerteamet går meget stille frem, da de tydeligvis ikke ønsker et tilbagefald. Det er to og en halv uge siden at Arthur senest var i aktion til trods for at han kun blev meldt skadet til én kamp.

Ernesto Valverde udtager i dag sin trup til morgendagens Champions League-kamp, hvor FC Barcelona selv med et nederlag vil slutte gruppespillet på førstepladsen. Dermed kan man forvente at se en smule rotationer, men ikke meget, da Valverde heller ikke vil blotte sig, da Tottenham kommer for at få en sejr i jagten på videre avancement i Champions League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Hvad sker der med Arthur?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder