Annonce


Annonce

Annonce

Marca-journalist: Messi er den bedste

Nyheder - 10. december 2018




Lionel Messi sluttede til stor overraskelse nummer fem til Ballon d'Or-kåringen for en uge siden, hvilket satte sindet i kog hos mange fodboldelskere - ikke blot FC Barcelona-fans. Marca er en avis baseret i Madrid og deres journalist Jesús Sánchez forklarer, at han mener, at Messi er sin generations bedste spiller, men det betyder ikke, at han skal vinde alle individuelle titler.

- Det lader til, at der er problemer med at forstå konceptet bag prisen (Ballon d'Or) med al den kritik der er rettet mod vinderen og placeringen af Messi, som uden tvivl er sin generations bedste spiller, skriver Jesús Sánchez i sin klumme hos Marca og fortsætter:

- Fans og journalister har forsøgt at forklare verden hvorfor han er så ekstraordinær, og det er komisk. Da Michael Jordan var på toppen var det også unødvendigt at diskutere om hvorvidt han var den bedste selvom han ikke vandt prisen hvert år.



- Der er blevet skabt en atmosfære af korruption og manipulation, men sandheden er, at Messi ikke leverede i Champions League mod Roma og han fejlede også ved VM. Jeg er Messi-fan, som alle fodboldelskere er, men han var ikke bedst i 2018.

- Messi er nummer et, ligesom LeBron er det i NBA, men det betyder ikke, at han skal vinde prisen hvert år. Det er let at se. Godfather kom ud i 1972 og er en af de bedste film, men filmen har ikke vundet en Oscar hvert år lige siden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Marca-journalist: Messi er den bedste

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder