Annonce


Annonce

Annonce

Ronaldo til Messi: Kom til Italien!

Nyheder - 10. december 2018




Cristiano Ronaldo skiftede Real Madrid ud med Juventus i sommers efter en årrække med succes i den madrilenske klub. I et nyt interview med italienske Gazzetta dello Sport fortæller Ronaldo, at han håber på at se Messi i Italien en dag. Han blev spurgt, om han savner Messi - og til det svarede han:

- Måske er det ham, som savner mig. Jeg har spillet i England, Spanien, Italien og Portugal mens han stadig er i Spanien.

- Måske har han brug for at skifte. For mig er livet en udfordring og jeg kan lide det. Jeg kan også lide at gøre folk glade.



- Jeg ville glæde mig over det hvis han skiftede til Italien. Jeg håber, at han accepterer en udfordring som mig, men hvis han er glad i Barcelona, så respekterer jeg det selvfølgelig.

- Han er en fantastisk spiller og en god fyr, men jeg savner ingenting mens jeg er her. Det her er mit nye liv og jeg er glad, forklarede Ronaldo i interviewet med mediet.

Cristiano Ronaldo var manden over dem alle i Real Madrid, men mod slutningen af karrieren i den madrilenske klub følte han ikke den store støtte længere og forklarede efter sit skifte, at Real Madrid-præsidenten Florentino Perez udelukkende så ham som et brand og ikke en spiller eller et menneske.

Ronaldo er nu i Italien, hvor han fortsætter med at score sine mål. Han er pt. placeret på andenpladsen på topscorerlisten med 10 mål - ét mål bag Genoas Piatek, som har scoret 11 af holdets 20 ligamål. Juventus har i alt scoret 32 mål og Ronaldo står for 10 af dem.

Juventus ser ud til at storme direkte mod mesterskabet. Efter 15 runder er de på 43 point; otte flere end Napoli på andenpladsen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ronaldo til Messi: Kom til Italien!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder