Annonce


Annonce

Annonce

Ibrahimovic: Messi kæmpede med Perez, ikke Ronaldo

Nyheder - 10. december 2018




Lionel Messi sluttede om nummer fem på Ballon d'Or-listen mens Luka Modric løb med prisen. Det har skabt rigtig mange overskrifter og flere personligheder i fodboldens verden ryster på hovedet af både Messis placering mens også at Luka Modric blevet kåret som vinder.

Fox Sports spurgte Zlatan Ibrahimovic hvad han mente om sejren til Luka Modric:

- Nu ved vi, at Messi kæmpede om Ballon d'Or med Florentino Perez (Real Madrid-præsident) og ikke Cristiano Ronaldo, forklarede Ibrahimovic.



Her mener han naturligvis at Real Madrids præsident har så stor indflydelse på vinderen, at det er ham, som man skal vinde over for at sikre sig Ballon d'Or.

Der er dog ingen tvivl om, at Zlatan Ibrahimovic naturligvis sagde det med et glimt i øjet, som han er kendt for at gøre. Han er ikke bange for at sige sin mening og han er da også manden til at lave en joke her og der. Ibrahmovic står dog ved, at han mener at Messi er verdens bedste fodboldspiller.

Ibrahimovic spillede sammen med Messi i FC Barcelona fra 2009-2011 før han skiftede til AC Milan og siden PSG, Manchester United og LA Galaxy. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ibrahimovic: Messi kæmpede med Perez, ikke Ronaldo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder