Annonce


Annonce

Annonce

Valverde om Dembele: Vi må hjælpe ham

Nyheder: Af Sajad Koftan - 11. december 2018




Som flere medier har berettet på det seneste, har Barcas Ousmane Dembele haft et anstrengt forhold til tid og sted, senest i søndags, hvor angriberen igen ikke mødte rettidigt op til træningen hos FC Barcelona.

Catalanernes træner, Ernesto Valverde, har overfor mediet SPORT informeret at klubben vil håndtere sagen internt med Dembele, og at man vil forsøge at hjælpe den hurtige angriber på rette spor.

Den franske landsholdsspiller missede træningen en enkelt gang i sidste måned, mens han var to timer forsinket i søndags.

- Det er korrekt at noget har fundet sted i søndags, men vi vil forsøge at håndtere det internt, sagde Barcas træner kryptisk til avisen, SPORT.

- Jeg har intet mere at sige. Vi vil hjælpe spilleren, da han jo besidder et enormt talent og da det jo er vores pligt, som den klub vi er, fortsatte træneren.

- Dembele bidrager med meget på banen, men FC Barcelona er også en klub med retningslinier, som jo gælder os alle.

- Disse omstændigheder kan ikke undgåes i løbet af en sæson. Nogle gange med en enkelt spiller, mens det kan være flere spillere andre gange. Vi hjælper altid til det bedre, da vi jo også håber at spilleren vil hjælpe os på banen i sidste ende, sluttede træneren af. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde om Dembele: Vi må hjælpe ham

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder