Annonce


Annonce

Annonce

De Jongs far: Barca vil være det bedste valg

Transfermarked - 11. december 2018




Frenkie de Jongs far mener, at Barca vil være den bedste beslutning. Det er ingen hemmelighed, at Frenkie de Jong er en af de mest eftertragtede spillere i Europa. Storklubber som FC Barcelona, PSG, Manchester City og FC Bayern München er alle interesseret i den unge hollænder.

De seneste rapporter har tydet på, at PSG har været tæt på at lande den unge komet. Nu kommenterer de Jongs far dog også på sin søns fremtid, og ifølge ham, vil Barcelona være det bedste og mest sandsynlige skifte for Ajax midtbanespilleren.

- Der er 95 procent chance for, at han forlader Ajax til sommer og et skifte til Barca vil være den bedste beslutning, fortæller faren til VoetbalPrenium.

De Telegraaf meldte i sidste uge ud, at PSG var nået til enighed med den 21-årige, men det har de Jong og hans agent været ude at afvise.

Det er ikke til at sige hvor den hollandske landsholdspiller ender, men ifølge hans far beslutter de Jong sig til foråret.

- Han skal tage en stor beslutning. Han er en klog ung mand og han vil tage sin beslutning til foråret.

Faderen til de Jong har altså bekræftet at han bliver i Ajax resten af sæsonen, så FC Barcelona og de andre europæiske storklubber må vente lidt endnu.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Jongs far: Barca vil være det bedste valg

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder